Internationellt feministiskt forum i Stockholm den 23-24 januari

2016-01-21 11:55:58
Nu till helgen (den 23-24 januari) ordnar Vänsterpartiet Stockholm International Feminist Forum i ABF-huset på Sveavägen 46 mellan klockan 10-16 båda dagarna. Det är fullspäckat med intressanta talare från hela världen.

Såhär skriver de på sitt evenemang på Facebook:
”Vänsterns internationella forum, VIF, tror att det är viktigt att aktivister som verkar lokalt får träffas för att inspireras av varandra och för att utbyta erfarenheter. Därför har vi bjudit in kvinnor från våra samarbetsorganisationer världen över till en konferens på ABF-huset i Stockholm 23–24 januari 2016. Det blir den tredje internationella kvinnokonferensen i VIF:s regi, 2009 arrangerade vi ett första möte i Rinkeby utanför Stockholm och 2013 träffades vi i Nepal.
Utöver deltagarna från våra samarbetsorganisationer välkomnar vi också aktivister, föreningar och politiker både från Sverige och andra länder. Förutom att ge tillfälle till erfarenhets- och kunskapsutbyte hoppas vi också att konferensen ska bidra till att utveckla VIF:s framtida arbete med fokus på kvinnor och aktivism.” ■