Målet är inom räckhåll

2015-08-26 14:26:06
Som tidigare nämnt är ungefär hälften av lägerinsamlingen fortfarande utestående och när den samlas in kommer vi att vara inom räckhåll av augustimålet.
Veckans börskris i Kina och dess följder för omvärlden visar just hur instabilt det kapitalistiska systemet är. Gång på gång har vi sett hur marknaden inte kan erbjuda några riktiga lösningar, inte minst vad gäller klimatkrisen.
Inför årets klimattoppmöte i Paris kommer vi att bombarderas av såväl politiker som medierna med propaganda om hur marknaden kan lösa klimatproblemen men hittills har varenda marknadslösning varit ett fiasko. I samband med skolstarten driver vi nu en kampanj om ett socialistiskt svar på klimatkrisen med namninsamlingar och skolbesök. Vill du att vi besöker din skola hör av dig.

Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv är helt beroende av våra medlemmar och sympatisörer för att stödja oss ekonomiskt. Sätt in ditt bidrag på PlusGiro 87 96 49-2 eller Swisha det till 123-240 32 85. Som alltid är vartenda öre till stor hjälp. ■