November nådde ekonomimålet

2014-12-03 13:57:23
November månad, särskilt slutet av den, innebar ett rejält kliv framåt för ekonomikampanjen – välbehövliga pengar som går direkt till de många kampanjer, gräsrotsinitiativ och rörelser vi är med och bygger tillsammans med andra rättvisekämpar.

En viktig orsak till att vi lyckades nå och passera målet på 80 000 kronor är de många prenumerationer via autogiro som våra sympatisörer har tecknat. Årets prenumerationskampanj är i full färd och har i skrivande stund lyckats få in 164 nya prenumeranter via autogiro i hela landet sedan slutet av oktober.
”Varför är det viktigt att prenumera, och särskilt via autogiro?”, kanske några undrar. Svaret är enkelt: Dels når vi ut till fler med vår politik via vår tidning, som är vårt livs levande program med unika kamprapporter och analyser från såväl Sverige som hela världen. Det är också den stabilaste inkomstkällan som Rättvisepartiet Socialisterna har.
Utan det stöd vi får från våra medlemmar, sympatisörer, prenumeranter och andra skulle vi inte kunna driva de många rörelser vi faktiskt gör. Vi är övertygande om att om man håller med oss politiskt, är man också beredd att stödja oss ekonomiskt.
Du får mer än gärna sätta in ett bidrag till PlusGiro: 87 96 49-2 om du vill ge december månad en flygande start. Om du inte har en prenumeration ännu, skicka ett mejl till offensiv@socialisterna.org med dina kontaktuppgifter. ■