Prenumerantkampanjen: Hjälp till att nå tidernas rekord

2012-12-19 17:18:53
En som jag känner gör inredningen till en lägenhet.
En 500 kvadratmeters vindsvåning på en av stans finaste adresser fylls av de mest utsökta specialsnickerier för miljontals kronor, nu igen.
Spelar ingen roll att det bara var några år sedan sist, man måste ju ­vara modern! Spelar ingen roll att det inte är ett riktigt hem, det är bara en övernattningslägenhet!
Granne med denna finns paret som har så mycket ­julpynt hemma att det tar sex veckor att sätta upp allt: 20 julgranar, 50 lådor med julpynt. 2 200 lampor i Disneygranen…
Frälsningsarmén och Stadsmissionen larmar om att fler och fler barnfamiljer kommer och frågar om pengar till mat. 3 040 barnfamiljer har vräkts sedan 2008, trots ett politikerlöfte om att inga barnfamiljer ska vräkas.
Istället för att utöka landets hyresrätter har politikerna sett till att 155 000 lägenheter ombildats till bostadsrätter sedan år 2000.
Upprörd över sakernas tillstånd? Bidra till en politisk förändring!

Allt fler prenumererar på Offensiv, just nu 2 378 ­stycken. Årets prenumerantkampanj – vi säljer autogiroprenumerationer – har gått väldigt bra.
Med de 238 autogiroprenumeranter vi nu har fått in sedan den 1 november ligger vi på 51 fler än förra året.
Kampanjen avslutas den 6 januari. Du kan hjälpa till att nå tidernas rekord genom att ge bort en gåvoprenumeration (30 kronor i månaden).
E-posta då namn och adress till den person som ska få tidningen till prenumerant@socialisterna.org.
God jul och Gott Rött år!

Elin Gauffin