Stöd den socialistiska rörelsen

2014-10-08 13:50:42
När Rättvisepartiet Socialisternas partistyrelse möttes i helgen beslutades att målet för oktober är 80 000 kronor. Det samlades även in pengar till CWI, läs om insamlingen på sidan 13 och bidra gärna till den. 

Ekonomikampanjen hittills i oktober har inneburit väldigt låga resultat. Det finns flera orsaker till detta, bland annat att hela insamlingen på partistyrelsemötet gick till CWI. Även att många av de som brukar ha de högsta resultaten inte har kunnat delta på försäljningar på grund av att de behövt förbereda sig inför styrelsemötet. 

Sjukdomar har också gjort att deltagandet på Offensivförsäljningar har varit lågt. 

Jag möts allt oftare av personer som beklagar sig över att de inte har några kontanter. Då brukar jag hänvisa till möjligheten att betala via sms: skriv Offensiv och hur mycket pengar du vill ge, till exempel ”Offensiv 100” för att betala 100 kronor, och skicka till 72550. Några av våra försäljare kan också ta emot kortbetalningar. 

Per-Åke Westerlunds bok från Kungsan till Kärrtorp är också bra att ta med till försäljning. Till dem som brukar läsa den typen av böcker är den väldigt lättsåld, och även till personer som har deltagit i de antirasistiska demonstrationer Westerlund skriver om. Du får självklart hjälpa till vad gäller ekonomi genom att sätta in ett bidrag på Plusgiro 87 96 49-2. ■