1 500 kr hittills störst bidrag

2009-06-24 10:43:47
I förra veckans Offensiv skrev vi att det behövs många och stora bidrag till lägerinsamlingen. Direkt kom ett bidrag på 1 000 kronor från Oslo och ett på 1 500 kronor från Timrå.

De får stå som en utmaning till andra Offensivläsare och RS:are – vi behöver fler enskilda bidrag för att klara ekonomikampanjen i juni. Självklart är även 50- och 100-lappar välkomna.
Tisdag den 22 juni, med en vecka  kvar av månaden, ligger vi på ungefär 25 000 kronor av ett mål på 70 000. det behövs därför en klassisk socialis­tisk ekonomispurt – med prenumerantvärvning, insamlingar på möten, aktiviteter och enskilda bidrag. Vi vet att många är beredda att ge stöd till Offensiv och Rättvisepartiet Socialisternas kampanjer.

Den senaste veckan har vi förstås sålt extra många Offensiv på olika demonstrationer till stöd för kampen i Iran. I lördags sålde vi 68 Offensiv på två Iranmanifestationer i centrala Stockholm. Nio personer tog också prenumeration för att följa Offensivs bevakning.
Vi har också sålt 12 Offensiv på ett möte om Iran i Göteborg och lika många på en annan demonstration i Stockholm.
Ett bra initiativ nu i juni var också den loppmarknad som ordnades i Lu­leå, vilket gav drygt en tusenlapp till ekonomikampanjen.
1 500 kronor är alltså största bildraget hittills i juni. Skicka ditt bidrag till PlusGiro 87 96 49-2, Offensiv.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!