15 816 kr hittills i april

2013-04-17 13:32:00
Under helgen höll Rättvisepartiet Socialisterna partistyrelse, som samlade medlemmar från hela landet. Mitt under styrelsen gick kamraterna ut och sålde tidningen på stan, något inga andra partier skulle göra. Totalt såldes 52 tidningar och 4 prenumerationer på Offensiv, och 1 559 kronor samlades in.

Helgens totala resultat blev 5 999 kronor, varav 121 sålda tidningar och 9 nya prenumerationer på Offensiv.
Ekonomikampanjen för april månad ligger därmed under tisdagen på totalt 15 816 kronor av ett mål på 80 000 kronor. Med två veckor kvar har vi en bit att gå, men kämpar vi kommer vi att kunna nå målet.

Rättvisepartiet Socialisterna har nu en kampanj för att höja medlemsavgifterna till partiet. Till skillnad från de etablerade partierna är medlemsavgifterna betydelsefulla för vårt arbete och en av partiets viktigaste inkomster.
Avgifterna är individuella, och därför hålls diskussioner med medlemmar. Under lördagen ­diskuterade partistyrelsen med många medlemmar och 18 personer valde att höja sina medlemsavgifter.
Sedan februari har avgiftsintäkterna ökat med 8 485 kronor i måna­den.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!