15 nya prenumeranter per dag

2009-05-28 09:59:49
Med ett mål på att sälja 10 prenumerationer om dagen har vi hållit ett högt tempo och sålt i genomsnitt 15 prenumerationer per dag sen förra veckan.

Det har varit många aktiviteter i veck­an och intresset för det nya antikapitalistiska alternativet i EU-valet – Ar- betarInitiativet – har varit stort.
Detta gör att vi nu ligger på 189 sålda prenumerationer av ett mål på 300. Totalt ligger vi på 57 881 kronor i ekonomikampanjen och det krävs en bra slutspurt den sista veckan för att vi ska nå målet på 80 000 kronor.
Passa på att kontakta RS på orten  och delta i det dagliga valarbetet – alla kan hjälpa till med något! Särskilt på valdagen den 7 juni.
Bidrag till RS och Offensiv kan sättas in på PlusGiro 87 96 49-2.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!