151 nya – mindre än hälften kvar till målet

2012-11-28 13:25:30
Nu har vi passerat mer än hälften av målet om 300 nya autogiroprenumeranter.
Hittills (tisdag kväll den 27 november) och efter nära fyra veckors kampanj har Offensiv fått 150 nya autogiroprenumeranter. Och det är fyra veckor kvar av intensiv kampanj.

Luleå, som startade sent, fortsätter att öka mest och har på en vecka fått in 10 nya autogiroprenumeranter under den senaste veckan.
Partiföreningarna Husby och Södra Stockholm har också lyckats sälja autogiro­prenumerationer på stan.
För att nå målet kommer vi att behöva värva fler nya autogiroprenumerationer på stan, vid dörrknackningar och uppmana alla att värva bland bekanta samt få en rad nya månadsprenumeranter som vi sedan kan ringa upp.

Bli autogiroprenumerant du också.
Gå in på www.socialisterna.org, skicka ett mejl med dina konto- och personuppgifter till prenumerant@socialisterna.org eller ring in din prenumeration på telefon 08-605 94 03.

Elin Gauffin

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!