2 000 autogiro till Offensiv 1 000!

2012-04-18 15:41:26
Nu har satsningen för att Offensiv ska ha 2 000 prenumeranter via autogiro när det tusende numret kommer i brevlådorna äntligen satt igång.

Kampanjen har fått en bra start och hittills har 54 personer tecknat nya ­autogiroprenumerationer.
Det innebär att detta nummer av Rättvisepartiet Socialisternas veckotidning delas ut till 2 125 prenumeranter, 1 789 av dessa prenumererar på det bästa och enklaste sättet, det vill säga via autogiro.
Det återstår ytterligare 211 ag-prenumeranter för att nå målet.
Alla nya prenumerationer inne­bär också att Ekonomikampanjen får ökade inkomster. Hittills har april månad nått 31 714 kronor av målet på 75 000 kronor.
Att Offensiv ger ut sitt ­tusende nummer är något som vår veckotidning förtjänar att vi firar.

En av anledningarna till att få fler prenumeranter är för att kunna finansiera att utöka till 16 sidor, alla i fyrfärg. För att klara det behöver vi ditt stöd!
Börja prenumerera idag!
Sänd dina uppgifter till offensiv@socialisterna.org.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!