268 sålda Offensiv i helgen

2012-09-20 12:48:09
Rättvisepartiet Socialisterna har haft en händelserik kam­panjhelg, tillsammans med flera demonstrationer under måndagen.

Både i Luleå och i Stockholm demonstrerade under måndagen nätverket Välfärd utan vinst mot privatiseringar och nedskärningar. I Stockholm deltog runt 1 000 personer, som höll en ”Folkets Riksdag”, där olika fackligt aktiva, politiskt aktiva och andra höll tal.
Under demonstrationen såldes 168 Offensiv, 16 prenumerationer och sammanlagt samlades 4 924 kronor in.
Under lördagen höll RS i Sundsvall ett möte med temat ”Välfärd utan vinst”, där många deltog och berättade om sina erfarenheter. Inför mötet kampanjade RS medlemmar, som sålde 50 tidningar och 10 prenu­merationer samt samlade in 1 362 kronor.
I torsdags åkte några RS-medlem­mar tillbaka till Bollnäs, för att fortsätta att driva kampanjen där. Där såldes 19 tidningar och 4 prenumerationer på Offensiv, och totalt 590 kronor samlades in.
Under helgen såldes 286 ­tidningar, och 7 792 kronor samlades in. Det är ett fortsatt bra resultat, tillsammans med måndagens resultat.

Med mycket kampanjande runt om i landet ligger nu RS och Offensivs ekonomikampanj för september ganska bra till, med totalt 48 903 kronor av ett mål på 80 000 kronor. Med två helger kvar av månaden är målet absolut inom räckhåll.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!