272 Offensiv på 8 mars

2015-03-12 14:01:36
Det distrikt som ligger bäst till i Ekonomikampanjen är återigen Sydsverige. Även Västsverige och Stockholm har haft en bra takt i början på mars. Hittills i mars har vi fått ihop 13 061 kronor, vilket är 16 procent av målet på 80 000 kronor.

En stor del av detta samlades in i söndags i samband med demonstrationerna på Internationella kvinnodagen, närmare bestämt 7 329 kronor. På några orter uppmärksammades dagen redan under lördag den 7 mars, då vi fick in 2 925 kronor. 272 Offensiv såldes under dessa två dagar, vilket innebär att totalt 342 tidningar har sålts hittills i mars.

Några tidigare år har Rättvisepartiet Socialisternas partikongress varit i februari eller mars, men i år kommer den, och därmed även kongressinsamlingen, att vara i månaden maj.

Det ger oss dock mer tid till utåtriktade aktiviteter i mars och ekonomiresultatet borde därför inte påverkas så mycket av det.

Hittills i mars har 18 nya prenumerationer tecknats, varav två via autogiro. I dagsläget har 2 152 personer en prenumeration på Offensiv varav 1 997 betalar via autogiro. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!