40 sålda under Umevecka

2013-09-16 11:29:55
Nej till vinster i välfärden var temat för Offensiv och Rätt-visepartiet Socialisterna i Umeå förra veckan. Med bra respons såldes det 40 Offensiv och 11 prenumerationer.

– Bäst gick det vid sjukhuset, men vi var också på universitet, i Ersboda, i Ålidhem och på stan, säger Robert Bielecki.
Ekonomikampanjen handlar om att sprida socialistisk politik, samtidigt som vi drar in pengar till kampanjer och till Offensiv. Bäst i helgen gick det i Göteborg, där ett antal RS-medlemmar skänkte sina arvoden från ett konstprojekt, på ­sammanlagt 3 650 kronor.
I Stockholm deltog RS:are bland annat på Tenstadagen och hade två dagars aktivitet i Bagarmossen och Skarpnäck.
Totalt ligger vi på 15 109 kronor efter en vecka i september, av ett mål på 80 000 kronor. Vi har sålt 355 Offensiv på gator och torg, plus värvat 39 nya prenumeranter.
Närmast dominerar kampanjen inför demonstrationerna landet runt den 21 september. Vi uppmanar alla läsare att delta och att sprida informationen. Offensiv är ett oumbärligt redskap för att göra det.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!