461 sålda Offensiv i Hammarkullen

2013-05-29 14:27:48
Maj månad verkar sluta väldigt bra ekonomiskt. Redan under skrivande stund (tisdagen den 28 maj) ligger ekonomikampanjen på 81 147 kronor! Det är en ökning med hela 25 383 kronor sedan förra veckan, vilket är en mycket bra ökning! Och det kommer att bli ännu högre då vi har flera aktiva dagar kvar av månaden.

Under helgen hölls Hammarkullekarnevalen, där många medlemmar i Rättvisepartiet Socialisterna (RS) deltog.
RS drev kampanjen ”Rusta upp förorten” och kampanjens namninsamlingslistor fylldes snabbt.
Totalt samlades det in 16 447 kronor till ekonomikampanjen i Hammarkullen under fredag till söndag och 461 exemplar av Offensiv såldes.

Totalt under den gångna helgen samlades 19 774 kronor in till ekono­mikampanjen. 545 tidningar såldes och 60 nya prenumerationer på tidningen tecknades.
Det innebär att det här numret av tidningen kommer hem till 2 237 personer. Det är en nivå som vi nu håller varje vecka, men vi vill gärna att fler prenumererar!

Vill du som läser detta ta en prenu­meration på Offensiv, eller ge bort en prenumeration till en vän, så kan du skicka ett mejl till prenumerant@socialisterna.org med dina uppgifter, eller gå in på www.socialisterna.org för att läsa mer om hur du kan ­teckna en prenumeration.
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!