60 000 hittills i maj

2011-05-25 12:35:44
Rättvisepartiet Socialisterna driver för tillfället flera kampanjer som har stort stöd och förankring och det har också påverkat vår ekonomikampanj positivt.

I lördags var RS med och anordnade en demonstration för att stoppa nazisternas attack på den nya moskén i Göteborg. Nära 4 000 kronor samlades in och 194 Offensiv såldes till stöd för kampen.
I Stockholm fortsätter kampen mot privatiseringarna av flera badhus. Framförallt i Högdalen är mobiliseringen stor och kampanjen får stöd varje vecka.
Förra veckan hölls RS Stockholms årsmöte och på det en insamling som gav över 9 000 kronor.
Hittills i maj ligger ekonomikampanjen på 60 519 kronor av ett mål på 80 000. Stödet för antinazistkampanjen reflekteras i Västsveriges resultat som nu är det högsta av regionernas, 27 612 kronor.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!