90 procent av målet nåddes i mars

2012-04-04 14:24:09
Sedan förra veckan har Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj fått in över 18 000 kronor i bidrag till våra kampanjer.
Mars månad slutade på totalt 72 042 kronor, 90 procent av målet på 80 000 kronor.

Totalt under mars såldes 1 825 Offensiv och 204 personer tecknade en prenumeration, 41 av de prenumerationerna såldes endast under den senaste helgen. 1 751 personer har vid detta nummer av Offensiv en prenumeration via autogiro.
Målsättningen är att Offensiv nummer 1 000, som kommer i maj, ska ha 2 000 prenumeranter via autogiro.

Nu inleds april månad som med kampanjen inför Offensiv 1 000, kampen mot privatiseringar och nedskärningar, inför 1 maj och mer, kan bli en toppenmånad inte bara politiskt utan även ekono­miskt. Men det behövs fler ­aktiva, fler som stödjer kampen. Dels genom att ekonomiskt vara med och finansiera de kampanjer som Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv är involverade i eller driver. Men också genom att fler blir aktiva.

Vill du också bli prenumerant eller medlem?
Skicka ett mejl till offensiv@socialisterna.org.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!