Aktiv kamp kräver aktivt stöd

2016-04-27 11:14:26
En bra vecka med över 10 000 kronor insamlat runtom i landet är till ända, men ändock har vi ungefär hälften kvar att samla in. Därför krävs det ett massivt ryck samt stöd från sympatisörer och medlemmar för att klara av målet.

Ett revolutionärt parti som deltar i och tar initiativ till så många kampanjer, nätverk, solidaritetsaktioner och rörelser som Rättvisepartiet Socialisterna gör behöver alla slantar vi kan få för att göra så bra ingripanden som möjligt.
Under den enorma manifestationen för vården i Ådalen den 24 april (läs mer på sid 3) spred RS och Offensiv flygblad med uppmaning till fortsatt kamp samt sålde Offensiv och annat politiskt material för 1 705 kronor.

I Stockholm och Göteborg har demonstrationer ägt rum för rätten till asyl – något som akut behövs med tanke på den extrema omsvängningen i flyktingpolitiken som har ägt rum. I Göteborg samlades det också till en antirasistisk mobilisering mot den högerextrema sörjan som kallar sig själva för ”Folkets demonstration”.
Men nu blickar vi framåt mot 1 maj, Rättvisepartiet Socialisternas kongress den 6-7 maj och kommande kamputbrott. Hjälp oss att nå målet för april månad – swisha ett valfritt belopp till 123 240 32 85, sms:a ”Offensiv 100” till 72550 eller sätt in en slant på PlusGiro 87 96 49-2. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!