Antifascistisk festival i Boden

2018-11-07 11:35:51
Den 8-10 november firar Boden Mot Rasism segern mot nazistiska NMR och det fiasko som de gjorde i valet med en antifascistisk festival. Samtidigt hålls en manifestation till minnet av Kristallnatten och de pogromer som drabbade judar i Europa för 80 år sedan.
Festivalen är nästa steg i bygget av den antirasistiska rörelsen i Boden och norra Sverige. Rättvisepartiet Socialisterna deltar under festivalen med bland annat seminariet ”You can’t have capitalism without racism” om det krisande systemet och hur sociala frågor kan sammanlänkas genom gemensam kamp för ett annat samhälle fritt från förtryck.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!