April slog målet • Rivstart i maj

2011-05-04 12:35:07
70 079 kronor blev slutresultatet för ekonomikampanjen i april, d v s vi klarade målet.

Det är också ett av de bästa resultaten för april jämfört med tidigare år. Några enskilda bidrag, däribland två stycken på tusen kronor, avgjorde. Särskilt bra är resultat i Västsverige, som för första gången har dragit in mest pengar av alla regioner.
Maj må­nad har också startat bra, med 21 712 kronor den 3 maj. Det mesta är förstås från försäljning av Offensiv, prenumerationer och annat på 1 maj. Vi sålde drygt 550 Offensiv på demonstrationerna och fick ett 50-tal nya prenumeranter.

Målet för maj är 70 000 kronor, vilket behövs för att klara Offensivs och Rättvisepartiet Socialisternas många kampanjer.
Valfonden för omvalet i Västra Götaland (se sid 4) har fått ytterligare 1 250 kronor sedan förra veckan. Valfonden ligger därmed på 11 367 kronor av målet på 15 000 kronor.
Alla Offensivs läsare kan hjäl­pa till i ekonomikampanjen. Det enklaste är att värva prenumeranter – kolla med vänner och arbetskamrater.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!