ArbetarInitiativet

2009-05-20 13:04:38
• Över 600 flygblad utdelade på Gruvs fackliga möten i Kiruna och Malmberget. • Åtta torgmöten i Stockholm i lördags.
Arbetarinitiativets valkam­panj märks allt mer runt om i landet.

10 000-tals flygblad har delats i brevlådor och 100-tals valplakat har satts upp. Däribland på Sergels torg mitt i Stockholm city (se bild nedan).
– Många blir glada när de förstår att vi utmanar de vanliga partierna. Att vi står för kamp för jobben och mot rasism, säger Elin Gauffin, hyresaktivist, vice ordförande i Rättvise-partiet Socialisterna och kandidat för ArbetarInitiativet.
– Vi träffar många som inte har tänkt rösta och är upprörda över bonusar och aktieutdelningar samtidigt som vanligt folk drabbas av nedskärningar och arbetslöshet.
ArbetarInitiativet har den senaste veckan också deltagit i protesterna mot Sverigedemokraternas torgmöten (se ovan) och Aktion mot deportations torgmöte i Rinkeby i lördags.

Bli Valarbetare ▼

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!