Årets julklapp

2008-12-10 14:20:17
Årets julklapp har spåtts att vara en upplevelse. Här finns en upplevelse som heter du­ga! Offensiv skriver varje vecka om aktuella händelser, historiska vändpunkter, internationella och inrikes nyheter, allt ur ”vanligt” folks perspektiv.

Vi skriver om hur arbetarna drabbas av de tiotusentals varsel som äger rum, om hur den offentliga sektorn drabbas av kapitalisternas kris och självklart kan du också läsa om Rättvisepartiet Socialisternas alla kam- panjer som drivs, mot nedskärningar, mot rasism och nazism, mot våldet mot kvin- nor, för mer resurser till skola, vård och omsorg, mot varslen och mycket mer. Genom att ta en prenumeration på Offensiv stödjer du dessutom också alla de kampanjer som vi driver.
I prenumerantkampanjen som pågår har vi målet att vär­va 300 nya prenumeranter via autogiro för att klara gränsen för att få press-stöd och du kan hjälpa oss. Ta en prenumeration själv eller ge bort en i jul­klapp.
Skicka namn, adress och kontonummer till offensiv@socialisterna.org eller ring 08-605 94 00.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!