Bästa juli någonsin!

2009-08-13 10:16:43
Juli slutade med ett resultat på 55 332 kronor till ekonomikampanjen, vilket är det bästa resultatet för juli någonsin.

En fantastisk sommarlägerinsamling är den mest bidragande faktorn till det bra resultatet, men en annan faktor har varit det otroligt bra ingripande som gjordes under Prideveck- an i Stockholm.
Kamraterna fick under hela Prideveckan totalt in 8 362 kronor, sålde 279 Offensiv och 9 Offensivprenumerationer.
Nya kontakter till partiet och HBT-socialisterna har också knutits.
I augusti ligger vi på 8 661 kronor än så länge och nu börjar ­återigen kampanjandet på allvar efter sommaren. Den första milstolpen under hösten är demonstrationen mot högerre- geringen den 15 september.

I augusti är det också dags för skolstart igen på många håll runt om i landet. RS/Offensiv kommer självklart att vara ute på skolor med bokbord. Vill du på något sätt hjälpa till är det bara att du hör av dig till oss.
All typ av stöd och aktivitet är som vanligt välkommet, vare sig du vill vara med på en aktivitet, vill ge en prenumeration av Offensiv till den där avlägsna släktingen du träffat un­der sommaren, eller varför inte bara skriva en artikel om någon fråga på just din ort som vi kan publicera i tidningen.

Hör av dig till rs@socialisterna.org el­ler offensiv@socialisterna.org

Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!