Behövs hårt jobb och stöd i juni

2013-06-14 10:11:30
Det blev en bra början på juni med tidningsförsäljningar under de landsomfattande protesterna för asyl – men snart är det midsommar och vi måste jobba hårt innan dess och vi behöver stöd.

Rättvisepartiet Socialisterna (RS) deltog tillsammans med Asylrörelsen för flyktingamnesti den 6 juni, vilket samlade hundratals på flera olika orter i landet. 
Totalt under den 6 juni samlades det in 7 371 kronor i landet. Hela 227 Offensiv såldes, samt 19 nya prenumerationer på tidningen. Utöver Offensiv såldes det även 11 exemplar av RS tidning Revolt, som riktar sig till ungdomar.
Även helgens aktiviteter bidrog till en ökning av juni månads ekono­mikampanj, som under tisdagen ligger på 19 149 kronor, av ett mål på 60 000 kronor.

Det är en bra bit på väg. Men vi har bara en helg kvar av ekonomiaktiviteter, då både midsommar och sommarläger kommer i slutet av ­juni. Därför måste vi jobba hårt för att nå det ekonomiska målet för juni, för att ha råd med de kampanjutgifter vi har och de räkningar som måste betalas.

Vi ber därför om hjälp från våra medlemmar, sympatisörer och prenumeranter.
Vill du som läser detta stödja oss i vårt arbete kan du sätta in ett sommarbidrag till oss på PlusGirokonto 87 96 49-2 och markera med ”bidrag”.
Louise Strömbäck