Berövats två månader?

2010-03-24 16:20:13
I ett av sina många och långa brev säger sig avhopparna ha berövats två månader av val­året på grund av RS lednings agerande.

Det som hänt är att avhopparna jobbat i två månader med det som så småningom blev ”tidningen” Offensiven. De undvek då alla debatter och diskussioner med resten av partiet.
Den första 4-sidorstidningen (som de ville skulle ingå i Offensiv) sakna­de all form av socialistisk politik.
Där stod t ex: ”Kampen mot avindustrialisering kräver kraftsamling. Alla branscher måste ta fram nästa generation av produkter. Detta gäller även skogsteknikföretagen. Det behövs en ständig höjning av kunskapsnivån och ett starkare samarbete mel- lan företag och universitet – som har både kunskaper och forskningsresurser.
Tillsammans med företagens erfarenheter kan kunskaperna samordnas, exempelvis till ett centrum för skogsteknisk forskning/utveckling”.

RS partistyrelse ansåg att ma-terialen inte förde fram vår politik. Först efter skarpa påpekanden börja­de avhopparna gradvis ändra sina for-muleringar. RS ledning visade oändligt tålamod med avhopparna, som använde dessa två månader till att i hemlighet förbereda sin kupp.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!