Bidrag i kampen mot högern

2007-02-21 14:56:54
Med en vecka kvar behövs en bra spurt för ekonomikampanjen i februari. Offensivförsäljning, listor för att samla in namn och pengar, mötesinsamlingar och bidrag via plusgirot behövs.

Så här finansieras Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna, i arbetarrörelsens bästa traditioner. Medan moderater och folkpartister lever på just de skattepengar man annars klagar på, så behöver RS och Offensiv medvetna individuella bidrag.

Södertälje

Den senaste veckan har vi haft aktiviteter i t ex Södertälje och Örebro. I Södertälje gäller det kampen mot skolnedskärningar liknande dem i Haninge. Vi sålde 63 Offensiv och drog in 1 548 kronor till ekonomikampanjen. I Örebro är det Offensivförsäljning i Vivalla varje vecka.
Försäljningen av Offensiv på fackliga möten har fått en bra start i år. På en facklig kurs i Kommunal såldes 7 Offensiv och på årsmötet för sektion 26 över 15 stycken. Försäljningar utanför Huddinge sjukhus och Södersjukhuset i Stockholm har lett till drygt 20 sålda tidningar vardera de senaste veckorna.

Februarimålet

Målet för februaris ekonomikampanj är 80 000 kronor, pengar som behövs till partibygge, Offensiv och kampanjer mot högerpolitiken. Det är extra angeläget eftersom januari missade målet.
Skicka bidrag på pg 87 96 49-2.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!