Blir det en bra slutspurt?

2016-09-29 15:04:22
Men det finns några dagar kvar och slutresultaten för september månad kommer säkert att ligga lite högre. Det har ändå varit en positiv månad med flera nya prenumeranter. Totalt har 136 tagit en prenumeration under september varav 23 via autogiro. Att ta en autogiroprenumeration är inte bara ett bra sätt att hålla dig uppdaterat om arbetarkamp i Sverige och internationellt, utan även ett bra sätt att stödja partiet ekonomiskt. Prenumererar du inte än – hör av dig nu.

Man kan också bidra direkt, antingen genom att Swisha till 123-240 32 85, sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ”Offensiv 100” till 72550. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!