Bra spurt behövs

2008-02-27 14:52:27
Vi har nästan 30 000 kronor kvar att dra in till Rättvisepartiet Socialisternas/Offensivs ekonomikampanj trots att det inte ens är en vecka kvar på månaden. Detta måste klaras av för att vi ska kunna täcka utgifterna för de kampanjer vi driver: för miljön och allmännyttan, mot rasism, kvinnoförtryck och nedskärningar, bara för att nämna några.
Av olika anledningar har vi inte lyckats uppnå det resultat vi borde vid de senaste aktiviteterna. Därför återstår nu en extra ansträngning de kommande dagarna.
Just nu ligger vi på 51 710 kronor av landets mål på 80 000. Av det står Stockholm för 24 181 kronor av 40 000. Västerbotten och Stockholm fortsätter att procentuellt sacka efter Norrbotten och Västsverige som ligger på 6 385 respektive 9 037 kronor.
Vill man stödja RS och Offensivs kampanjer är bidrag välkomna till PlusGiro 87 96 49-2.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!