Bra takt i maj inför RS kongress

2015-05-13 16:47:50
Resultaten hittills i maj ligger på en bra nivå i de tre storstadsregionerna samt i Västerbotten. Det mesta av det samlades in på Första maj. Veckan efter Första maj har RS Stockholm stått för en ovanligt stor andel av inkomsterna. Endast två andra distrikt har redovisat några resultat överhuvudtaget: Västsverige och Mellannorrland. 

I dagarna äger Rättvisepartiet Socialisternas (RS) partikongress rum. I samband med den kommer det att samlas in bidrag och säljas böcker, fika med mera. Tidningsförsäljningen kommer dock inte att kunna vara så omfattande denna helg; vi behöver diskutera och fatta viktiga beslut. 

Förra året fick vi ihop 70 471 kronor i maj – det lägsta majresultatet på länge. Även antalet nya prenumerationer var ovanligt lågt i maj 2014, endast 124 stycken. Vi bör kunna överträffa fjolårets siffror trots att vi i år har kongressen i maj och inte mars. 

Dessutom äger Hammarkullekarnevalen rum i slutet av maj i nordöstra Göteborg, vilket alltid brukar innebära ett bra ekonomiskt uppsving för Rättvisepartiet Socialisterna.

De RS-medlemmar och sympatisörer som inte kan komma på kongressen, men ändå vill bidra till kongressinsamlingen får mer än gärna sätta in pengar på PG 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!