Dags att komma igång igen

2016-01-13 14:31:30
Det har varit en någorlunda långsam början på året och vi ligger en bra bit från målet på 60 000 kronor. Vi ligger just nu på 5 379 kronor. Hälften av januari finns dock kvar, inklusive tre helger, och det finns goda möjligheter att nå målet.

Imponerande 27 245 kronor samlades in i bidrag till vår internationella organisation, Committee for a Workers’ International (CWI) på Rättvisepartiet Socialisternas partistyrelsemöte under helgen (kortare rapport finns att läsa här under). CWI är aktiva i över 40 länder på alla kontinenter och insamlingen innebär ett viktigt bidrag till vårt arbete.

Vid mötet värvades även 10 nya autogiroprenumeranter. Slutresultatet för årets autogiroprenumerationskampanj blev således 216 nya. Även om vi inte har klarat vårt ambitiösa mål på 300 nya utgör det ändå ett viktigt steg framåt för både Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna.

Hann du inte ta en prenumeration före kampanjens slut? Ingen fara! Det går lika bra att höra av dig nu. Du kan också bidra till ekonomikampanjen på flera olika sätt – swisha ett belopp till 123-240 32 85, SMS:a ”Offensiv 50” till 72550 eller sätt in ett bidrag på PlusGiro 87 96 49-2. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!