Dags att öka ekotakten

2016-10-12 14:46:56
Denna vecka har vi fått in ytterligare 9 316 kronor. Med drygt två veckor kvar måste vi verkligen ta exempel av september månads ekonomiryck om vi ska ha någon chans att komma ikapp.

Ledningen i ekonomikampanjen övergår till partiföreningen i Norra Stockholm både procent- och pengamässigt med 2 503 kronor och 41 procent av det lokala målet. Prenumerationerna fortsätter också att rulla in med 29 stycken nya sedan början av månaden, inklusive fem via autogiro.

Vi tar inte emot pengar från storföretag och inte heller får vi statliga bidrag som riksdagspartierna. Därför är vi beroende av stöd från våra medlemmar och läsare och från de vi träffar under kampanjer.

Hjälp oss att nå målet, antingen genom att delta i våra olika aktiviteter eller genom att bidra med pengar. Det sistnämnda kan man göra med Swish till 123-240 32 85 eller genom att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2. Det går också bra att SMS:a ”Offensiv 100” till 72550. Tack! /Stephen Rigney

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!