Dags för ekospurten!

2016-10-27 16:14:24
Ekonomiresultaten för oktober månad ligger nu på 36 594 kronor, 45 procent av målet. Veckans imponerande resultat på 16 134 kronor är dock något vilseledande då vi även har haft en insamling till vår internationella organisation, Committee for a Workers’ International.

Vi inleder nu också årets prenumerationskampanj. Målet är att värva 300 nya autogiroprenumeranter innan årets slut. Har man inte tecknat en autogiroprenumeration ännu är det dags att göra det nu. Har man redan gjort det kan man ändå bidra till kampanjen genom att teckna en stödprenumeration på till exempel 100 kronor per månad eller genom att ge bort en gåvoprenumeration till en vän eller kollega.

Det går självklart också att stödja ekonomikampanjen direkt med ett bidrag. Gör det via Swish till 123-240 32 85, via PlusGiro 87 96 49-2 eller via SMS till 72550 (skriv till exempel ”Offensiv 100” i SMS:et). Tack! /Stephen Rigney


Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!