Dags för upptrappning

2018-03-14 12:48:58
När halva månaden har gått ligger vi på skrala 13 078 kronor av ett mål på 60 000. Nu behöver vi trappa upp, vilket kamrater i Haninge och Stockholm ska göra med en intensivvecka.
Från lördag den 17 mars och ända fram till vårens viktigaste politiska injektion – Rättvisepartiet Socialisternas valupptakt den 24 mars – kommer vi att ha en så kallad ”lilla valvecka”. Då kommer vi dagligen att vara ute på dörrknack, torgmöten, flygbladsutdelningar och andra aktiviteter för att sprida behovet av kamp, solidaritet, internationalism och ett socialistiskt alternativ i årets val, som präglas av batongpolitik och hets mot flyktingar och andra utsatta grupper.

Stöd vår kamp! Det bästa är om du vill bli medlem i RS och själv bli en aktiv del i kampen, men du kan alltid stödja genom att skänka en slant via Swish 123 240 3285, Plusgiro 879649-2 eller sms ”Offensiv 100” till 72550. Tack! 

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!