Demonstration för rätten till asyl

2011-04-27 15:19:56
I tisdags hölls en demonstration mot den inhumana flyktingpolitiken i Sverige. Ett 50-tal personer samlades på Sergels torg i Stockholm.

Efter lite musik och tal tågade demonstrationen vidare till Mynttorget med trummor spelande i spetsen. Där lämnade man över nätverkets kravlistor till en representant från varje parti i riksdagen, utom till Sverigedemokraterna. Därefter fortsatte tåget mot Rosenbad och även där gav man en kravlista till en som arbetar med migrationsfrågor i regeringen.
Sara Lindelöf

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!