Den 3 juli smäller det!

2007-06-20 13:58:40
Den 3 juli smäller det! Då börjar Elevkampanjens och Rättvisepartiet Socialisternas gemensamma sommarläger som kommer att äga rum på en naturskön ö i Stockholms skärgård.

Flera kamrater från RS systerorganisationer kommer att besöka lägret, bland annat från Brasilien, Polen och Tyskland samt en representant från CWI:s ledning.
Det kommer bland annat att bli rapporter och diskussioner om kampen i Latinamerika, Kina och Afrika.

Flera debatter

Debatter kommer också att hållas. Elevkampanjen kommer att debattera med liberala ungdomsförbundet hur man ska konfrontera sverigedemokraterna.
Det kommer också att debatteras om miljöförstöringen och klimatutvecklingen där moderata ungdomsförbundet, Greenpeace och Elevkampanjen möts.
Utöver seminarier kommer det givetvis att vara fotbollsturnering, bad, grill, filmvisning med mera. Alltså en perfekt semestervecka för hela familjen!
Vill man anmäla sig hör man av sig till Elevkampanjen (läs mer).
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!