Drygt 77 000 kronor i maj

2010-06-02 13:37:47
Rättvisepartiet Socialisterna deltog på årets Hammarkullenkarneval i Göteborg och många besökare gick däri­från med en Offensiv. Totalt såldes 366 Offensiv, 23 prenumerationer och 9 790 kronor samlades in.

Aktiviteterna på Hammarkullekarnevalen bidrog till slutspurten i RS och Offensivs ekonomikampanj för maj, med ett mål på 90 000 kronor.
I måndags hölls flera demonstrationer runt om i landet mot Israels dödliga attack mot Ship To Gazas bå­tar. I Stockholm köpte hundratals personer knappar mot Israels krig och 95 personer köpte Offensiv.

Sedan förra veckans nummer av Offensiv har vi samlat in 29 144 kronor och kampanjen för maj slutar på 77 370 kronor, vilket är 85 procent av målet.
Det är ett bra resultat med tanke på att RS valfond nu drivs parallellt med ekonomikampanjen.
Prenumerantkampanjen, som på­går fram till midsommar med ett mål på att sälja 200 nya långa prenumerationer, har hittills nått 72 stycken, var­av 17 är autogiroprenumerationer.
Lina Thörnblom
  • Gå med i Rättvisepartiet Socialisterna.
  • Bli valarbetare för RS.
  • Beställ hem Offensiv för försäljning.
  • Värva prenumeranter.
  • Ge ett bidrag till vår ekonomikampanj, PG 87 96 49-2.
rs@socialisterna.org

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!