Ekonomikampanjen: Långt kvar till målet

2009-02-18 12:01:43
Under första hälften av februari har Rättvisepartiet Socialisternas (RS)  och Offensivs ekonomikampanj kommit upp till hälften av vad som krävs.
De aktiviteter som ägde rum i helgen ledde till 8 859 insamlade kronor, 328 sålda Offensiv och 8 sålda prenu­merationer.
Luleås partiföreningar hade under lördagen en studiedag där man sålde material och fika för närmare 300 kronor.
RS-medlemmar från Umeå, Sundsvall och Östersund deltog också på  söndagens stora demonstration i Ö-vik. Där samlade man in 1 500 ­kronor till kampanjen Rädda Vården och sål­de 27 tidningar.
Det är dock fortfarande en bra bit kvar till målet på 80 000 kronor. Ekonomikampanjen har nu nått 23 338 kronor och det återstår drygt två veckor kvar på februari månad.
Dessa veckor måste bestå av flera bra tidningsförsäljningar och andra aktiviteter för att klara målet och därmed klara av att driva våra socialististiska kampanjer.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!