Ekonomikampanjen: Över 80 000 kronor i mars

2010-03-31 16:46:46
Till följd av medlemmars avhopp från RS i Umeå sänkte vi målet till 80 000 kronor för ekonomikampanjen i mars. Totalt ligger vi på 80 002 kronor, 1 276 sålda Offensiv och 104 sålda prenumerationer, 6 av dem är autogiroprenumerationer.

I mars har 36 prenumeranter höjt sin prenumerationsavgift per månad, vilket kommer att ge ett extra ekonomiskt stöd till Rättvisepartiet Socialisternas (RS) kampanjer varje månad.
Fram till den 1 maj kommer vi att ha en prenumerationskampanj med målet att värva 200 nya autogiroprenumeranter. Hittills har 16 nya personer valt att prenumerera på Offensiv via autogiro.

Lördagen den 27 mars hade RS-medlemmar i Eskilstuna tidningsförsäljning, vilket ledde till att 14 Offen- siv och 5 prenumerationer såldes. Det gav totalt 1 791 kronor.
Det har även hållits insamlingar på möten runt om i landet. I Stockholm samlades över 25 000 kronor in.
Allt detta tillsammans har lett till att vi har nått ett så pass högt resultat för ekonomikampanjen den här månaden.
Slutresultatet för mars meddelas i nästa nummer av Offensiv.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!