En superb kongressinsamling

2016-05-11 11:22:44
Två veckor in i månaden och vi har fått en finemang start. Detta tack vare den imponerande insamlingen vid partiets kongress i helgen. Hittills har 81 300 kronor lovats, men det finns fortfarande utrymme för förbättring. Insamlingen, tillsammans med inkomsten från bokbordet där vi fick in 2 040 kronor, gör att vi nu har fått in 103 622 kronor under maj månad. Månaden är också långt ifrån slut och vi har stora möjligheter att öka den siffran. Målet för maj är 140 000 kronor.

Ungefär 30 000 kronor av de insamlade pengarna kommer att användas för att stödja våra systerpartier i andra delar av världen. Under kongressens CWI-rapport hörde vi om det imponerande och modiga arbete som våra kamrater i Mellanöstern, Asien och Afrika håller på med, trots förtryck, fattigdom och det allmänt svåra läget i de områdena. De pengar som skänkts kommer att ha enorm betydelse för deras verksamhet.

De kvarstående pengarna kommer som alltid att användas för att driva kampen vidare i Sverige, men också i övriga Norden då vi har ingripit i både Island och Finland under de senaste veckorna.
Vill du stödja vårt arbete kan du bidra genom att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2. Ännu lättare är att Swisha ett belopp till 123-240 32 85 eller SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!