Ett år med Pantrarna – för upprustning av förorten

2012-02-15 14:38:02
Den 12 februari höll Pantrarna – för upprustning av förorten sitt årsmöte. Samtidigt firade Pantrarna ett år. SVT har gjort en entimmesdokumentär om Pantrarnas arbete, vilken kommer att visas i förorter runt om i Göteborg som rekryteringsmaterial.
Närmast kommer Pantrarna att arrangera ett skidläger, följt av 1 maj i Biskopsgården med Bobby Seale som talare. Bobby Seale är en legend i de svarta socialisternas kamp mot rasism och kapitalism i USA. Han bildade tillsammans med Huey P Newton Black Panther Party.
En ny styrelse valdes och nya ansvarsområden delades ut. Murat Solmaz, RS-medlem, återval­des som Pantrarnas ordförande. I stadgarna lades det till att Pantrarna också ska jobba mot sexism, ungdomsvåld och droger.

RS Biskopsgården

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!