Ett kast för Järva

Dags för politikerna att lyssna på folkets vilja om att bevara Järvafältet (Foto: Arne Johansson).

Med söndagens manifestation ”Ett kast för Järva” på den undersköna Järva discgolfpark nära Tensta är slutstriden inledd för att förmå politikerna att i sista stund stoppa det planerade bygget av en begravningsplats runt Granholmstoppen på Järvafältets viktigaste friluftsområde. 
Hundratals discar med påskrivna budskap kastades på en och samma gång symboliskt till en korg som dekorerats med en vacker bild av stadshuset. Den spektakulära manifestationen som också filmades av tv-sporten gjordes i samband med finalen av Stockholm Disc Golf Open. 

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!