EU-valet: Rösta på ArbetarInitiativet

2009-05-28 12:00:23
– ArbetarInitiativet är mer än bara en kampanj – vi ställer upp i EU-va­let. Rösta på ArbetarInitiativet.

På torgmöten och flyg­bladsutdelningar från Mal­mö i söder till Kiruna i norr förs ArbetarInitiativets budskap ut:
– Är du trött på högerpolitiken som skapar kriser och arbetslöshet? Rösta då på ArbetarInitiativet i EU-valet den 7 juni, uppmanade Ronny Åkerberg, kandidat nummer sex på valsedeln, på torgmöte i Malmö.
Kampen i Frankrike tycktes inspirera många av de förbipasserande, som höll med om att det krävs liknande metoder även här i Sverige för att rädda jobben och välfärden.
Flera lovade att lägga sin röst på ArbetarInitiativet i valet, rapporterar Ammar Khorshed, Rättvisepartiet Socialisterna.

– ArbetarInitiativet tar kamp mot rasismen. På torgmöten den senaste veckan har vi agerat mot de rasistiska Sverigedemokraterna. Vi är också med i kampen mot statens omänskliga utvisningar av flyktingar, berät- tade Elin Gauffin på torgmöte i Högdalen i södra Stockholm.
ArbetarInitiativet handlar om att bygga upp ett alternativ till de partier som hand i hand med kapitalister och banker har orsakat den ekonomiska krisen.
– Arbetarrörelsen måste ha ledare på arbetarlön, sa Per Johansson i sina appeller.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!