Februari slog målet – nu 8 mars i sikte

2013-03-06 14:42:46
Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv har flera kampanjer på gång; bland annat kampanjen mot det rasistiska projektet REVA. I fredags hölls en demonstration på T-centralen i Stockholm, som samlade många åhörare.

I lördags samlades runt 800 personer i Göteborg i en demonstration mot REVA, med krav på att stoppa polisens trakasserier av flyktingar.
Under demonstrationen såldes 76 Offensiv och 4 prenumerationer på tidningen och hela 3 241 kronor samlades in.
På fredag är det den 8 mars – Interna­ionella kvinnodagen. Det kommer att firas med demonstrationer runt om i landet och RS kommer att delta, bland annat tillsammans med nätverket Välfärd utan vinst, med fokus på upprustning av vården.

Alla aktiviteter lägger grunden för ekonomikampanjen, som för mars hittills ligger på 10 253 kronor. Det är en bra början och det kommer att öka mycket under helgen.
Ekonomikampanjen för februari slutade på 95 580 kronor, av ett mål på 80 000kronor. Det är ett mycket bra resultat! Därav kommer hela 48 710 kronor från kongressinsamlingen.
Vi kommer även att kunna sälja många prenumerationer på Offensiv under helgens demonstrationer, då Offensiv tar upp de aktuella ­frågorna. Vill du som läser detta själv börja prenumerera på Offensiv, ring 08- 605 94 03, eller maila till prenumerant@socialisterna.org
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!