Fem nya medlemmar i Norrbotten

2010-10-13 14:45:51
Egil Andersson, Luleå:
– Jag har sympatiserat med Rättvisepartiet Socialisterna länge, har prenumeration på Offensiv. RS är det enda partiet som verkligen kämpar för arbetarnas sak. Jag är även imponerad över att RS har kandidater på arbetarlön för det är inget annat så kallat arbetarparti som har det.

Ulf Överberg, Luleå:
– Rättvisepartiet Socialisterna är det enda arbetarpartiet som gör något för gräsrötterna. RS bedriver en jättebra politik, och jag vill bidra med vad jag kan.
Intervjuer: Sara Lindelöf

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!