Flest antal prenumeranter på Offensiv på 10 år!

2011-09-28 20:17:08
Sedan den 1 augusti till den 26 september i år har vi sålt totalt 651 prenumerationer. Det är bara en del av den
otroliga spurt som har gjorts i säljandet av prenumerationer och är anledningen till att vi denna vecka ger ut Offensiv till 2 409 prenumeranter. Det är det högsta antalet sedan juni 2001.

Det har också bidragit till stora delar av ekonomikampanjen i augusti och september. Ekonomikampanjen drivs av Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv varje månad, där vi redovisar inkomster för sålda tidningar, annat material och enskilda bidrag. För september har ekonomikampan­jen ett mål på 80 000 kronor som vi behöver samla in för att kunna täcka våra kostnader och utgifter. Hittills ligger landet på 52 936 kronor. Det återstår med andra ord 27 064 kronor att få in den här veckan genom tidningsförsäljningar och insamlingar i de olika partiföreningarna.
Ge ditt bidrag till kampen! Plusgiro 87 96 49-2.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!