Flygande start för årets prenumerantkampanj

2012-11-07 16:55:30


Teckna en prenumeration på Offensiv du också.

Offensiv har dragit igång den årliga prenumerationskampanjen. Målet är att få in 300 nya autogiro-prenumeranter.

Under de fem första dagarna teckna­de 51 nya personer autogiro. För bara 30 kronor i månaden får man ­varje vecka 16 sidor fyllda av arbetarkamp, antirasism, feminism och socialistisk analys.

– I och med att Offensiv inte bara är en tidning som speglar händelser ut­an också är en del av Rättvisepartiet Socialisterna (RS) som själva ser till att få till stånd kamp och protester, väljer många att dessutom teckna stödprenumeration – det vill säga  istället för 30 kronor betalar man 50 kr, 70 kr eller en annan summa.
 – Vi ringer alla som har haft korttidsprenumeration och också ­vänner och bekanta. Ett annat sätt man kan hjälpa till är genom att ge bort en prenumeration till någon, säger Natalia Medina som är prenumerant­anvarig för RS Södra Stockholm – som just nu fått in nio autogiroprenumerationer.

– Inte minst det faktum att Offensiv får in unika rapporter från världen väger tungt. Många gånger står våra systerpartier i ledningen för kampen, som t ex för gruvstrejkerna i Sydafrika, säger Anna Löfgren från RS Tensta som imponerar med åtta autogiroprenumerationer.
RS Malmö/Lund har fått in två autogiro under ett ringtillfälle.
– Det räcker med att nämna vinsterna i välfärden för att folk ska tända till och själva fråga hur de kan ­göra för att stödja kampanjen. Det märks hur folk är förbannade på hur riskkapitalisterna skor sig på folket när de plockar ut skattepengar till sina egna plånböcker.

– Alla vi har ringt har varit positiva och det bådar gott för kampanjen framöver, rapporterar Ammar Khorshed.
– Jag frågade runt bland mina kollegor och alla kände faktiskt till tidningen Offensiv. Det är ett väldigt bra varumärke, berättar den senaste personen som undertecknad ringde i kampanjen.
Nu ska vi träffas för en intervju om hur låga löner Attendo låter sina anställda slava för.

Vill du som läser detta teckna en autogiroprenumeration för eget bruk eller som gåva ring då: 08-605 94 03 eller e-posta: prenumeration@socia­listerna.org
Elin Gauffin

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!