Flygande start för RS valfond

2006-12-10 17:54:19
Rättvisepartiet Socialisternas valfond har fått en flygande start.
Insamlingar på möten och förra veckans bilaga i Offensiv har hittills resulterat i löften och bidrag på över 44 000 kronor.

Pengarna behövs till Rättvisepartiet Socialisternas (RS) valkampanj.
RS valampanj är den enda som manar till kamp mot dagens orättvisor och försämringar, för ett socialistiskt alternativ och för ett nytt arbetarparti.
Vi har redan fått de första bidragen från prenumeranter på Offensiv, 100 kronor respektive en som lovat 2 x 500 kronor.
På RS distriktsårsmöte i Umeå 22 mars fick valfonden 12 000 kronor i löften och kontanter. Kvinno- och fackliga studiedagarna i helgen gav 7 600 respektive 6 900 kronor.
Alla som stöder RS valalternativ kan hjälpa till med valfonden – fråga Offensivläsare och sympatisörer om bidrag. RS partiföreningar kommer att ordna rundringningar till prenumeranter.
RS har inga miljonärer eller fackliga byråkrater som skänker miljoner – vi kan bara lita på alla dem som vi kämpar tillsammans med.
Den första stora utgiften är våra valsedlar, omkring 40 000 kronor som ska betalas den 23 april.
Stöd vår valkampanj med ett bidrag till Offensivs pg 87 96 49-2, märk talongen ”valfonden”, eller betala via RS hemsida www.socialisterna.org

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!