Första upplagan av RS Haninges valplakat uppe

2018-08-08 18:10:16

foto: Elin Gauffin
Samling innan uppsättning. Tack till alla som hjälpte till!

Rättvisepartiet Socialisternas val­kampanj i Haninge ångar på. Klockan 24.00 på lördag natt den 4 augusti blev det tillåtet att sätta upp valplakat, vilket RS-medlemmar och -sympatisörer naturligtvis gjorde. Under förra veckan tillverkade vi plakaten och denna vecka kommer ytterligare fler att tillverkas och sättas upp runtom i Haninge.

Till skillnad från de etablerade partierna måste vi göra allt detta själva. Detsamma gäller med flygbladsutdelningar och allt vi gör för att nå ut till arbetarklassen.

Hjälp Rättvisepartiet Socialisterna försvara de två socialistiska platserna i Haninge kommunfullmäktige! 

Rättvisepartiet Socialisterna är det enda partiet som har politiker på arbetarlön och som aldrig röstar för nedskärningar. Kom med på torgmöten, dela flygblad, sätt upp plakat eller knacka dörr! Se också till att dela våra artiklar och kamprapporter på sociala medier.

Kontakta oss på 073-509 06 84 eller rs@socialisterna.org. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!