Ge kampen ett stöd

2018-12-12 14:24:17
Med tanke på jul- och nyårsuppehåll kommer det att vara färre aktiviteter under december månad och vi kommer att behöva ett verkligt ryck under den kommande veckan. I nuläget har vi samlat in 8 986 kronor.
Hittills har vi sålt 104 tidningar och 28 nya prenumerationer. Särskilt i Stockholm har försäljningar gått bra med 76 lösnummer och 20 av de ovanstående prenumerationerna efter bara 10 dagar (i skrivande stund).
Efter nyåret och ledigheten kommer vi självklart att satsa på nytt, men det är alltid bra att kunna avsluta året på en höjdpunkt. Vi behöver därför allt stöd vi kan få – ge oss en julklapp och hjälp oss nå vårt decembermål! Pengarna går som bekant till alla kampanjer, aktiviteter och protester Rättvisepartiet Socialisterna är involverade i.
Skicka ett bidrag med Swish till 123-240 32 85 eller sätt in pengar på PlusGiro 87 96 49-2. Ifall du vill SMS:a ett belopp kan du skicka ett meddelande med ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!