Glimrande sista julivecka

2012-08-01 19:54:21
Från 10 000 till nästan 30 000 på en vecka. Så infriades förra veckans förhoppning om en rejäl spurt i ekonomikampanjen.

Över 500 sålda Offensiv, bra kampanjaktiviteter, insamlingar på möten, fester och loppisar bidrog till upryckningen.

Med några resultat kvar att inhämta ligger juli på 27 541 kronor. Den största förbättringen har skett i Stockholm, som ökat från drygt 3 000 kronor till över 12 000. Av detta står  första dagen av Pride för 1 329 kr.
Ekonomikampanjen är en avgörande inkomstkälla för Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna. En stor del av våra inkomster är tior eller tjugor från många. Men vi får också hundralappar eller mer i enskilda bidrag. De pengar vi får in går till kampanjer och utgivningen av Offensiv.

Med augusti går vi över till ett månadsmål på 80 000 kronor.
Pride, antirasism, skolstarten och kampanjen inför demonstrationen mot privatiseringar den 17 september är frågor som kommer att intressera många och sätta fart på Offensivförsäljningen.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!