Goda chanser att klara målet

2016-05-18 11:55:44
Då en del av insamlingen från vår kongress ska skickas vidare till våra systerpartier i Committee for a Workers’ International har vi justerat förra veckans resultat för att bättre reflektera det aktuella läget. Målet för maj månad blir således 110 000 kronor, varav 79 836 kronor redan har samlats in.

Det betyder att vi har fått in 6 214 kronor denna vecka och ligger nu på drygt 72 procent av det totala målet. Med två helger kvar har vi gott om tid att klara av målet.
I slutet av månaden äger Hammarkullekarnevalen rum, då vi alltid får ett gott stöd från sympatisörer. Även andra viktiga ingripanden kommer att ske.
Veckans siffror inkluderar även resultaten från en viktig insats i Mellannorrland i helgen. Vi fick in 245 kronor och sålde 17 tidningar på demonstrationen i Ådalen som markerade 85 år sedan fem arbetare dödades av militären (läs mer på sidan 3). Samtidigt gav vårt ingripande i Gävle 641 kronor, fem nya prenumerationer samt flera nya kontakter för partiet. Kongress-insamlingen ökade också med ett bidrag på 800 kronor.

Vill du hjälpa oss klara vårt mål? Du kan göra det genom att skänka en slant med Swish till 123-240 32 85. Alternativt kan du sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!